Over Art-Huis

Art-Huis heeft als missie om samenwerkingsverbanden te smeden voor het realiseren van innovatieve en duurzame bouw- en constructieprojecten. Als intermediair helpen wij met het inlenen van gekwalificeerde en vakbekwame ambachtslieden uit Portugal.

Wij doen al sinds 2009 zaken in Portugal en uit eigen ervaring weten we dat Portugezen zeer gemotiveerde, competente en betrokken medewerkers zijn. Al eeuwenlang werken en emigreren Portugezen naar andere landen. Niet alleen voor een hoger loon, maar ook om zichzelf verder te ontwikkelen en ontplooien. Hun toewijding om te werken is veel groter dan in andere landen. Als ze iets doen, doen ze dat met plezier en willen ze een uitstekend eindresultaat opleveren. Dit is dan ook het grote verschil wat Art-Huis wil brengen: gemotiveerde en bekwame Portugese vakmensen te werk stellen in de bouw en constructie in Nederland.

Wij kunnen uw bedrijf bijstaan bij het inhuren van metselaars, timmerlieden, schilders, elektriciens, betonvlechters, kortom al het civiele bouwpersoneel. En het mooiste is: wij nemen het hele proces voor onze rekening. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bureaucratie, regelgeving en alles wat daarmee samenhangt.

U geeft aan welke vakkrachten uw bedrijf nodig heeft en voor hoe lang. En zo snel mogelijk sturen we u een aantrekkelijk voorstel! En met de aanvaarding daarvan, zullen we de tijdelijke vakmensen voor uw project leveren, zorgen voor hun transporten, lokale huisvesting, sociale ondersteuning, papierwerk, kortom het hele wervingsproces. Uiteraard is alles in overeenstemming met de Europese en vooral Nederlandse wet- en regelgeving.

Als u op zoek bent naar een gemotiveerd team, dan heeft u nu het juiste bedrijf gevonden om u daarbij te helpen! U kunt op ons rekenen!

 

Wie zijn Art-Huis?

Aart is een metaalexpert en “out of the box” denker. Zijn hele werkzame leven helpt hij klanten bij het vinden en realiseren van de juiste oplossingen. Niet alleen technisch, maar ook qua betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Dat deed hij al toen hij in 1989 voor een Italiaanse walserij werkte en vooral toen hij als international sales manager voor een Nederlandse gieterij werkte en voor zijn klanten begon uit te besteden aan buitenlandse partners omdat de levertijden te lang werden. In 2009 richtte hij Castart Holding op, Castart B.V. en nu Art-Huis.

Adryana is een PhD wetenschappelijk onderzoeker en voedingsdeskundige. Ze heeft veel ervaring met het helpen van mensen om hun kwaliteit van leven te verbeteren, betere gezondheid en welzijn te bevorderen en om nieuwe benaderingen op wetenschappelijk gebied te onderzoeken. Ze is toegewijd om nieuwe en briljante ideeën te vinden om het leven lichter en gelukkiger te maken.

Dankzij hun decennialange internationale ervaring en netwerk kunnen zij samen met hun Braziliaanse en Portugese partners klanten en dus ook u helpen met oplossingen voor tijdelijke of projectmatige vacatures voor ervaren en vakbekwame medewerkers in de bouw- en constructie sector