Vakmensen

“Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers”

“Ieder zijn vak”

Vakmensen, soms ook wel ambachtslieden genoemd, zijn mensen die een specifiek vak hebben geleerd en daarin dus veel kennis en ervaring in hebben. Dat zijn dus mensen die weten wat ze doen en wat van ze verwacht wordt.

De vakmensen die u via ons kunt inlenen hebben een vak wat u in de bouw en constructie nodig heeft. Mensen die met name goed zijn in het werken met hun handen. In Nederland vinden we er helaas steeds minder van, maar in Portugal zijn die er nog. De bedrijven waar wij mee samenwerken kennen hun medewerkers al jaren en sturen de juiste mannen en/of vrouwen voor uw project of klus. 

Portugezen zijn een trots volk en hebben een vergelijkbare zeevarende historie als Nederland. Net als Nederlanders reizen ze graag en als ze de gelegenheid krijgen om tijdelijk of gedurende een project in het buitenland te werken en te verblijven grijpen ze die mogelijkheid met beide handen aan. 

Het is dan ook een klassieke win-win situatie. U krijgt de juiste vakmensen die uw project tot een mooi eindresultaat brengen en de Portugezen houden er meer aan over omdat onze Nederlandse lonen hoger zijn dan die in Portugal.