Nieuwbouw te koop

Te koop, nieuwe appartementen in Portugal met blijvend vrij uitzicht € 268.000,00 inclusief kosten koper.

Indien u een tweede huis zoekt in een mooie en rustige omgeving, maar toch dichtbij steden als Porto en Braga, dan moet u zeker verder lezen. 

Wij kunnen u ook helpen met gedeeltelijke financiering in Portugal.

Onze aannemer bouwt 4 appartementen met ieder een eigen stuk grond, ook heeft ieder appartement een eigen privé veranda of balkon. Alle 4 hebben een eigen garage, ruime opslagruimte annex wasruimte, 3 slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Exclusief de garage hebben ze een totaal vloeroppervlak van ongeveer 145 m2. De hoofdslaapkamer heeft een eigen privé badkamer, oftewel het betreft hier een suite. De andere 2 slaapkamers delen een badkamer. Blijvend vrij uitzicht vanuit woonkamer, balkon en master bedroom is op het Zuiden: zie recente foto’s.

De appartementen zijn eind 2022 gereed, worden instap klaar opgeleverd, ze hebben ingebouwde kasten in de slaapkamers, de badkamers worden volledig geïnstalleerd inclusief tegelwerk, douche en toilet. De keuken wordt uitgerust met alle gebruikelijke apparatuur inclusief vaatwasser. Het hele appartement is bij oplevering ook al voorzien van een laminaatvloer. Dubbel glas in aluminium kozijnen, rolluiken en goede isolatie maken het een onderhoudsvriendelijk en af. Enige wat u nog hoeft te doen is uw meubels kopen. 

In deze fase van de constructie kunt u zelfs nog meebeslissen over allerlei afwerkingsdetails zoals kleuren van de vloer, tegels en sanitair. Bij ons is vrijwel alles inclusief, dus geen lange lijst aan meerwerk: airco’s en verwarming in alle slaapkamers en de woonkamer, alarmsysteem, maar ook zonnepanelen zodat de energierekening laag blijft. Dit wordt dus allemaal al meegenomen in netjes geïntegreerd tijdens de bouw. De onderste 2 appartementen zijn ondertussen verkocht, de 2 bovenste zijn nog beschikbaar en ja die zijn in deze fase van de bouw ook eventueel nog samen te voegen tot 1 groot penthouse. Of u koopt er 1 extra voor de verhuur.

De locatie is niet in het toeristische Algarve, maar in het rustige en groene Noorden van Portugal. Zee, wijngaarden en bossen zijn dichtbij. In 15 minuten bent u in Esposende en kunt u genietend van een goed glas wijn op een terras aan zee genieten van een mooie zonsondergang. Zelfs Spaanse steden als Vigo en Santiago de Compostella zijn slechts 1,5 uur rijden. Lissabon is 3 uur met de auto of trein. Dichter bij uw nieuwe huis liggen mooie historische steden; Porto is bijvoorbeeld slechts een half uur met de auto en Braga centrum 15 minuten. Echter in 5 minuten bent u in het mooie Barcelos. Deze kleine stad heeft alles, van diverse grote supermarkten, tot een leuk historisch centrum met kleine lokale winkels en heerlijke restaurants. De mensen zijn er vriendelijk en uit eten gaan is er nog zeer betaalbaar en erg lekker.

Overigens betreft de volgende foto een duplex woning en is een voorbeeld van 4 soortgelijke huizen die we volgend jaar gaan bouwen in dezelfde omgeving.

Wij hebben vanzelfsprekend ook een lijst met de technische details en opties. Uiteraard kunt u op afspraak ook even naar Portugal komen, dan proeft u de sfeer, het land en laten wij u de bouwlocatie zien, de woonomgeving, de huidige status van de constructie en ook kunnen wij u in onze modelwoning de kwaliteit en afwerkingsniveau laten zien. Tevens helpen wij u bij al uw vragen voor en tijdens het proces van aankoop tot oplevering.

Wij helpen u bij uw droomhuis in Portugal, maar kunnen met onze partners ook uw droomhuis in Nederland bouwen.

En neem gerust contact op voor meer informatie of vragen